Klubová speciální výstava - Kolesa Vasury

14.09.2013 16:27

 

V sobotu dne 14.09.2013 se v jezdeckém areálu Kolesa Vasury konala speciální klubová výstava. Na  tuto výstavu bylo celkem přihlášeno 262 SBT.

Posuzovat tuto výstavu přijeli manželé Paul a Liz  Stanway ( UK) z chovatelské stanice Waystaff .

Paní Liz Stanway posuzovala psy, kteří byli přihlášeni v počtu 118 SBT. Pan Paul Stamway posuzoval feny, které byly v celkovém počtu 144 SBT.

Na tuto výstavu jsme přihlásili našeho psa Calderon Ambassador Sun do třídy pracovní a naší fenku Aimee Adrila do třídy čestné. Spíše jsme se jeli hlavně podívat na klubovou výstavu, kde se sejde hodně chovatelů a člověk si může prohlédnout více pejsků a také si popovídat se známými .  Počasí ze začátku nebylo nic moc, ale k večeru se udělalo krásně a i přes nějakou tu nepřízeň počasí vládla skvělá atmosféra a všichni jsme si to moc užili. Aimee letos byla ve třídě čestné naposledy. Letos  je Aimee 7,5 let a příští rok tedy půjdeme do třídy veteránů. Naše malá Baby Brigitte Tripsee se jela podívat s námi zatím jako divák a okouknout si atmosféru. Na výstavě si to užila s bráškou Lokym, který se také přijel podívat co ho bude čekat, a jak to na výstavě chodí.

 

Caldeon Ambassador Sun  - třída pracovní  Exellent 4

Posudek : Výborný větší pes, silná hlava, malé složené uši, správně stavěná přední fronta, při pohybu drží rovnou hřbetní linii ,dobrý v pohybu, správně úhlené koleno. Calderona vystavoval Miroslav Harant.

 

Aimee Adrila - třída čestná Exellent 2

Posudek : velmi dobrý tvar hlavy, pěkný výraz, správný skus, rovné přední končetiny, dobrá hř.linie, správně klenutá žebra, správné zaúhlení končetin, dobře nese prut, pohyb dobrý,předvedena výborně. Aimee vystavovala Jana Harantová .

FOTOGALERIE - ZDE