Klubová výstava SBTC CZ- Poděbrady 20.2.2016

25.02.2016 10:38

Dne 20.2.2016  jsme se vypravili na výlet do Poděbrad na klubovou výstavu SBTC CZ, nejdříve jsme zvažovali jet pouze jen jako diváci, ale nakonec jsme vyrazili s tím, že vystavíme i naše tři holky :-))

Na výstavu jsme tedy nahlásili naší 9 letou fenu Aimee Adrila, Elisabeth Star Moravia Lord - Betynku  5 let :-)) a Brigitku - Baby Brigitte Tripsee 2,5 roku.

Naše holky se velmi hezky předvedly. Na výstavě jsme si to velmi užili a moc rádi jsme opět viděli své  kamarády a známe.

Posudky :

Aimee Adrila tř. veteránů - rozhodčí Alan Hedges ( UK) Typický představitel plemene, vynikající hlava, dobrá kostra, výborný pohyb Známka V2.

Elisabeth Star Moravia Lord  tř. otevřená - rozhodčí Laureen M Williams (IRL) Hezký tvar hlavy, tmavé oko, hezké uši, dobré zuby, dobrá hloubka hrudi, dobrá horní linie, dobré stehno, užší chody vpředu i vzadu. Známka V a fenka se dostala do první desítky fen  :-)

Baby Brigitte Tripsee tř. otevřená -  rozhodčí Laureen M Williams (IRL) Dobrá hlava, dobré zuby, tmavé oko, trochu užší vpředu, dobrý hrudní koš, dobré stehno, dobré zadní úhlení. Za užší hrudníček známka velmi dobrá.