Naše tři štěňátka z vrhu ,, A,, mají již nový domov.

21.02.2013 17:05

Dne 20.2.2013 odešla do nového domova jako první naše jediná fenečka z vrhu ,, A,, Aimee Lovely Tripsee. Fenka bude žít v milující rodině s malou holčičkou a psím kamarádem Haryčkem( čivava) v Brně. Fenečka nám dělá jenom čest, prý je hezky vychovaná a čistotná a rodina je z ní nadšená. Přejeme naší fenečce šťastný a spokojený život v nové milující rodině. Budeme se těšit na nové fotečky této nádherné fenky a doufáme, že na výstavách bude dělat naší chovatelské stanici Tripsee jenom radost .

Dne 21.2 .2013  odešel do nového domova pejsek Amazing Merlin Tripsee. Merlinek nám odjel na Slovensko a bude žít v Bratislavě. Nový páníčci se nám velmi líbili a věříme, že Merlinek našel také moc krásný nový domov.  Merlinek je povahově moc hodný a nový majitelé s ním budou  určitě velmi spokojení. Veterinární prohlídka u obou štěňátek dopadla na jedničku s hvězdičkou :-) máme radost, že nám štěňátka odešla do nových rodin v perfektním zdravotním stavu. 

Dne 10.03.2013 našel svůj nový domov náš  třetí překrásný pejsek Angel Boy Tripsee u nové rodiny na Slovensku v Bratislavě, kde bude dělat radost novým majitelům.Tento pejsek je velmi mazlivý a klidný. S tímto pejskem bude radost žít :-).

Všem třem odchovánkům z vrhu ,,A,, přejeme jen krásný a spokojený život ve své nové rodině. Velmi nás zajímá jak se majitelům s našima štěňátky žije :-)) Snažili jsme se aby od nás pejsci odešli v co nejlepší kondici a byli hezky socializovaní.Doufám, že se nám vše podařilo a pejsci budou svým páníčkům přinášet celý svůj život jen velikánskou radost. Hodně štěsí a zdraví všem :-) v nových rodinách. Těšíme se od všech na fotečky a nové zprávičky.