Mladá Boleslav - Klubová výstava psů

28.04.2012 00:00

V sobotu  28.4.2012 se  na výstavišti v Mladé Boleslavi konala při krajské výstavě psů klubová výstava SBT (bez zadávání titulů klubový vítěz), na kterou jsme  vyjeli předvést naše dvě fenky a to - Elisabeth Star Moravia Lord  a  Avesome Brigitte Tripse Carbonarastaff.

Obě fenky byly přihlášeny do stejné třídy v mladých. Na výstavu bylo přihlášeno 84 psů, které v samostatném kruhu posuzoval rozhodčí Pavol Seman (SK), feny byly posuzovány ve vedlejším kruhu,  bylo nahlášeno celkem 97 fen . Feny posuzoval rozhodčí Robert Kanás (SK). Naše dvě fenky byly v kruhu v celkovém počtu 42 fen ve třídě mladých, jelikož by jsme se do kruhu všichni nevešli, byli jsme rozděleni na čtyři samostatné skupinky, ve kterých feny co dostali známku výborná, postoupily do výběru o ocenění CAJC. Pan rozhodčí feny prohlížel velmi důkladně, a naše fenky si z výstavy odnesli známku výborná, s velmi pěkným posudkem
                       Foto Gina věk 12 měsíců (excellent)                                                     Betty foto 11 měsíců (excellent)